Konferenca: Loredana thyen heshtjen

Loredana Zefi përgjigjet për të gjitha pikëpyetjet në rastin e skandalit me çiftin zviceran në një konferencë për media në Prishtinë me Mozzik dhe dy avokatët e saj, Tomë Gashi dhe Artan Sadiku.
Loredana Zefi beantwortet alle Fragen zum Skandal mit dem Schweizer Ehepaar an einer Pressekonferenz in Pristina mit Mozzik und ihren beiden Anwälten Tomë Gashi und Artan Sadiku.
Loredana Zefi répond à toutes les questions concernant le scandale du couple suisse lors d'une conférence de presse à Pristina avec Mozzik et ses deux avocats, Tomë Gashi et Artan Sadiku.

Komentáře