Prive TV

Prive TV

Prive TV

Kanali zyrtar i emisionit PRIVE/KlanKosova në CH-me.
Producente dhe prezantuese: Liberta Spahiu
Gazetarë: Vlorijan Halili dhe Artan Telaku
Montazherë: Arianit Halili
Kamera në terren: Mirand Karamani
Emisioni numër një i shoubizit në Kosovë e Shqipëri, çdo javë hap dyert për të sjell risitë nga estrada shqiptare.

Sa para mund të humbin këngëtarët këtë verë? - Prive TV

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Sa para mund të humbin këngëtarët këtë verë? - Prive TV

 Před dnem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 30.05.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 30.05.2020

 Před dnem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

LibertéVlog: Parashikimi i te ardhmes përmes letrave Tarot?!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #Prive #Onima #Liberte

LibertéVlog: Parashikimi i te ardhmes përmes letrave Tarot?!

 Před 2 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #Prive #Onima #Liberte

60 sekonda: Shengyl Ismajli

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda: Shengyl Ismajli

 Před 7 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

2020-a, vit i vështirë për Fjolla Morinën!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

2020-a, vit i vështirë për Fjolla Morinën!

 Před 7 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Kallashin

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Kallashin

 Před 7 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Të pathënat e javës  - 23.05.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Të pathënat e javës - 23.05.2020

 Před 7 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

10 gjërat që nuk i keni ditur për GentFatalin!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

10 gjërat që nuk i keni ditur për GentFatalin!

 Před 7 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Prive takon Lil Don

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Prive takon Lil Don

 Před 7 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Një ditë e Big Mamës!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Një ditë e Big Mamës!

 Před 7 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 23.05.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 23.05.2020

 Před 9 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Befasia e Ermalit për ditëlindjen e Arianës - Prive TV

 Ariana Fejzullahu është një nga blogeret më të njohura të shoubizit shqiptar. Fakti që është pjesë e një prej familjeve më të përfolura në vazhdimësi, e bënë që ajo të jetë ndër më të përmendurat e më të dashurat në shtypin rozë. Ditën e djeshme ajo festoi ditëlindjen. Në këtë kohë izolimi padyshim se më të lehtë e më të bukur këtë ditë e bëjnë mesazhet e shumta që nuk kanë munguar në adresë të saj, e sidomos nga bashkëshorti Ermali dhe vjehrra e saj Nera. Por, pjesa më e bukur është rezervuar për në mbrëmje. Ka qenë Ermali ai që e ka surprizuar përmes organizimit të festës në vilën e familjes në Brezovicë ku krahas familjes, të ftuara kanë qenë edhe shoqet e ngushta të Arianës,. Në eventin e dekoruar deri në detaje nga Grand Decor, muzika nuk ka munguar deri në orët e hershme të mëngjesit teksa të gjithë të ftuarit duket ta kenë shijuar shumë atmosferën e krijuar. Edhe 100 për Arianën! Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Befasia e Ermalit për ditëlindjen e Arianës - Prive TV

 Před 11 dny

 Ariana Fejzullahu është një nga blogeret më të njohura të shoubizit shqiptar. Fakti që është pjesë e një prej familjeve më të përfolura në vazhdimësi, e bënë që ajo të jetë ndër më të përmendurat e më të dashurat në shtypin rozë. Ditën e djeshme ajo festoi ditëlindjen. Në këtë kohë izolimi padyshim se më të lehtë e më të bukur këtë ditë e bëjnë mesazhet e shumta që nuk kanë munguar në adresë të saj, e sidomos nga bashkëshorti Ermali dhe vjehrra e saj Nera. Por, pjesa më e bukur është rezervuar për në mbrëmje. Ka qenë Ermali ai që e ka surprizuar përmes organizimit të festës në vilën e familjes në Brezovicë ku krahas familjes, të ftuara kanë qenë edhe shoqet e ngushta të Arianës,. Në eventin e dekoruar deri në detaje nga Grand Decor, muzika nuk ka munguar deri në orët e hershme të mëngjesit teksa të gjithë të ftuarit duket ta kenë shijuar shumë atmosferën e krijuar. Edhe 100 për Arianën! Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Të pathënat e javës - 16.05.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Të pathënat e javës - 16.05.2020

 Před 14 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda: Don Xhoni

 Reperi Don Xhoni i cili u bë fenomen me freestyle-in e tij tek Meriton Mjekiqi, i përgjigjet pyetjeve provokative në 60 sekonda. Si është e vërteta e historisë 'Profesoresha'? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda: Don Xhoni

 Před 14 dny

 Reperi Don Xhoni i cili u bë fenomen me freestyle-in e tij tek Meriton Mjekiqi, i përgjigjet pyetjeve provokative në 60 sekonda. Si është e vërteta e historisë 'Profesoresha'? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

PriveTok me Labin dhe Qëndresën

 Prezantuesi Labinot Gashi dhe Qëndresa Bajrami, çifti i njohur vijnë në PriveTok Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

PriveTok me Labin dhe Qëndresën

 Před 14 dny

 Prezantuesi Labinot Gashi dhe Qëndresa Bajrami, çifti i njohur vijnë në PriveTok Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Distancimi i Gjyste Vulajt

 Si po e kalon Gjyste Vulaj karantinën? Cilat janë të rejat nga ajo? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Distancimi i Gjyste Vulajt

 Před 14 dny

 Si po e kalon Gjyste Vulaj karantinën? Cilat janë të rejat nga ajo? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Mozzik

 Reperi Mozzik i përgjigjet pyetjeve të fansave në rubrikën ‘Kutia e pyetjeve’ të Prive. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Mozzik

 Před 14 dny

 Reperi Mozzik i përgjigjet pyetjeve të fansave në rubrikën ‘Kutia e pyetjeve’ të Prive. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kush është Merita e 'Qa me bo'?

 Në karantinë, ajo u bë hit me cover-in e projektit ‘Qa me bo’. Kush është Merita, senzacioni i këtyrë ditëve? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kush është Merita e 'Qa me bo'?

 Před 14 dny

 Në karantinë, ajo u bë hit me cover-in e projektit ‘Qa me bo’. Kush është Merita, senzacioni i këtyrë ditëve? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Arbër Bytyqi: Nuk mund ta shihja Arbën

 Grimeri Arbër Bytyqi bëri bujë me transformimin e tij në femër si Arba. E çka thotë vetë ai? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #makeup #makeuptransformation

Arbër Bytyqi: Nuk mund ta shihja Arbën

 Před 14 dny

 Grimeri Arbër Bytyqi bëri bujë me transformimin e tij në femër si Arba. E çka thotë vetë ai? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #makeup #makeuptransformation

Renée feston me Norën dhe Robertin - Prive TV

 U martuan me bujë të madhe në Shtator të 2014-ës me dasmën e cila u përfol shumë. E nuk vonoi shumë nga ky moment kur Roberti dhe Nora u bënë prindër. Në maj të 2015-ës erdhi në jetë Renée e cila dje mbushi plot 5 vjet. Ndonëse në kushte të pandemisë që pamundësojnë festa të mirëfillta, këngëtarja Nora Istrefi nuk e la pa ia shënuar ditëlindjen vajzës. Në ambient të hapur, oborrin e shtëpisë së saj në lagjen Marigona, festa për Renée ishte menduar deri në detaje. Dekoruar me shumë finesë, në eventin në të cilin ishin ftuar shumë fëmijë nuk mungoi as një tjetër person. Fjala është për Robertin i cili ishte në ditëlindjen e vajzës bashkë me nënën e tij duke qenë aty përkundër ndarjes nga Nora. Ish-çifti që prej momentit kur shkëputën rrugën e përbashkët kanë qenë shembull për raportin që duhet mbajtur sidomos kur në mes është një fëmijë. Në ditëlindjen ku ishin të pranishëm edhe fëmijë VIP si vajza e Valdrin Sahitit e ajo e Lola Haradinajt mungoi Tiani, djali i axhës së bukuroshes së vogël të cilës i urojmë të bëhet 100 vjeçe. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Renée feston me Norën dhe Robertin - Prive TV

 Před 14 dny

 U martuan me bujë të madhe në Shtator të 2014-ës me dasmën e cila u përfol shumë. E nuk vonoi shumë nga ky moment kur Roberti dhe Nora u bënë prindër. Në maj të 2015-ës erdhi në jetë Renée e cila dje mbushi plot 5 vjet. Ndonëse në kushte të pandemisë që pamundësojnë festa të mirëfillta, këngëtarja Nora Istrefi nuk e la pa ia shënuar ditëlindjen vajzës. Në ambient të hapur, oborrin e shtëpisë së saj në lagjen Marigona, festa për Renée ishte menduar deri në detaje. Dekoruar me shumë finesë, në eventin në të cilin ishin ftuar shumë fëmijë nuk mungoi as një tjetër person. Fjala është për Robertin i cili ishte në ditëlindjen e vajzës bashkë me nënën e tij duke qenë aty përkundër ndarjes nga Nora. Ish-çifti që prej momentit kur shkëputën rrugën e përbashkët kanë qenë shembull për raportin që duhet mbajtur sidomos kur në mes është një fëmijë. Në ditëlindjen ku ishin të pranishëm edhe fëmijë VIP si vajza e Valdrin Sahitit e ajo e Lola Haradinajt mungoi Tiani, djali i axhës së bukuroshes së vogël të cilës i urojmë të bëhet 100 vjeçe. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Privé - Episodi i plotë - 16.05.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Privé - Episodi i plotë - 16.05.2020

 Před 14 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Sherret e të famshmëve shqiptarë gjatë karantinës - Prive TV

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Sherret e të famshmëve shqiptarë gjatë karantinës - Prive TV

 Před 15 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

PRIVE PROMO 16.05.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

PRIVE PROMO 16.05.2020

 Před 15 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Vajzë apo djalë? Arbana e Edi prindër të një... - Prive TV

 Prezantuesja e Top Channel, Arbana Osmani po bëhet sërish nënë nga lidhja me Eduart Grishajn. Cila është gjinia e bebes? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Vajzë apo djalë? Arbana e Edi prindër të një... - Prive TV

 Před 18 dny

 Prezantuesja e Top Channel, Arbana Osmani po bëhet sërish nënë nga lidhja me Eduart Grishajn. Cila është gjinia e bebes? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Senzacionet që zbuloi Prive - Prive TV

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Senzacionet që zbuloi Prive - Prive TV

 Před 19 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

A duhet mbajtur dasmat?!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

A duhet mbajtur dasmat?!

 Před 21 dnem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Orinda Huta dhe marëdhënia e saj me karantinën!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Orinda Huta dhe marëdhënia e saj me karantinën!

 Před 21 dnem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gabimet e Libertës gjatë xhirimeve

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gabimet e Libertës gjatë xhirimeve

 Před 21 dnem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda: Jon Pireva

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda: Jon Pireva

 Před 21 dnem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Në kujtim të Shahindere Bërlajolli - Stafaj

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Në kujtim të Shahindere Bërlajolli - Stafaj

 Před 21 dnem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

S4MM aktiv edhe nga shtëpia!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

S4MM aktiv edhe nga shtëpia!

 Před 21 dnem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Armina Mevlanin

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Armina Mevlanin

 Před 21 dnem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

PRIVE - Episodi i plotë - 09.05.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

PRIVE - Episodi i plotë - 09.05.2020

 Před 21 dnem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 09.05.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 09.05.2020

 Před 23 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Jonida dhe Romeo, nga ndarja tek ribashkimi - Prive TV

 Pas ndarjes, Jonida Maliqi dhe Romeo Veshaj ribashkohen! Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Jonida dhe Romeo, nga ndarja tek ribashkimi - Prive TV

 Před 24 dny

 Pas ndarjes, Jonida Maliqi dhe Romeo Veshaj ribashkohen! Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda pa cenzurë

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda pa cenzurë

 Před 28 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Muaji i bekuar i Ramazanit gjen estradën agjërueshëm!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Muaji i bekuar i Ramazanit gjen estradën agjërueshëm!

 Před 28 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Karantina e “vetmuar” e Bleros!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Karantina e “vetmuar” e Bleros!

 Před 28 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Albana Osmanin

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Albana Osmanin

 Před 28 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Klajdi dhe Bruno nuk e ndalojnë muzikën as në karantinë!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Klajdi dhe Bruno nuk e ndalojnë muzikën as në karantinë!

 Před 28 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Pasionet e Lyrical Son në izolim!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Pasionet e Lyrical Son në izolim!

 Před 28 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gabimet e Libertës gjatë xhirimeve

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gabimet e Libertës gjatë xhirimeve

 Před 28 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

PRIVE - Episodi i plotë - 02.05.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

PRIVE - Episodi i plotë - 02.05.2020

 Před 28 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 02.05.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al @Prive TV @ONIMA #Prive

Promo - PRIVE - 02.05.2020

 Před 29 dny

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al @Prive TV @ONIMA #Prive

Teksti në shqip: Loredana sërish dedikim për Mozzik? - Prive TV

 Loredana publikoi projektin 'Nicht verdient' me Capital Bra. Fansat janë të bindur se sërish ai i dedikohet Mozzik. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Teksti në shqip: Loredana sërish dedikim për Mozzik? - Prive TV

 Před měsícem

 Loredana publikoi projektin 'Nicht verdient' me Capital Bra. Fansat janë të bindur se sërish ai i dedikohet Mozzik. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Zbulohet më në fund i dashuri i Fifit - Prive TV

 Fifi në lidhje? Kush është djali që i ka marrë zemrën këngëtares së njohur? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Zbulohet më në fund i dashuri i Fifit - Prive TV

 Před měsícem

 Fifi në lidhje? Kush është djali që i ka marrë zemrën këngëtares së njohur? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Soni Malaj e mbyllur por tejet rehat!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Soni Malaj e mbyllur por tejet rehat!

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda pa cenzurë

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda pa cenzurë

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Adelina Thaqi e lodhur në vetë-izolim!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Adelina Thaqi e lodhur në vetë-izolim!

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Detajet e martesës së Gold AG

 Martesa e befasishme e Gold AG befasoi shumëkë. Por cilat janë detajet e këtij zhvillimi që reperi Arian Agushi preferoi ta mbajë larg syrit të publikut? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Detajet e martesës së Gold AG

 Před měsícem

 Martesa e befasishme e Gold AG befasoi shumëkë. Por cilat janë detajet e këtij zhvillimi që reperi Arian Agushi preferoi ta mbajë larg syrit të publikut? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Prive takon Don Xhonin

 Don Xhoni, reperi i ri që tërhoqi vëmendje të madhe në rrjet vjen në intervistën e tij të parë për Prive. Kush është dhe cilat janë planet e tij? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Prive takon Don Xhonin

 Před měsícem

 Don Xhoni, reperi i ri që tërhoqi vëmendje të madhe në rrjet vjen në intervistën e tij të parë për Prive. Kush është dhe cilat janë planet e tij? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Një ditë në karantinën e Valdrin Sahitit!

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Një ditë në karantinën e Valdrin Sahitit!

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Enca Haxhian

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Enca Haxhian

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gabimet e Libertës gjatë xhirimeve

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gabimet e Libertës gjatë xhirimeve

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Prive - Episodi i plotë - 25.04.2020

 Prive - Episodi i plotë - 25.04.2020 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al @Prive TV @ONIMA

Prive - Episodi i plotë - 25.04.2020

 Před měsícem

 Prive - Episodi i plotë - 25.04.2020 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al @Prive TV @ONIMA

Ndahen Dafina dhe DJ Geek, kjo është arsyeja - Prive TV

 Dafina dhe DJ Geek i japin fund lidhjes së shkurtër mes tyre. Por cilat ishin arsyet? Dafina Zeqiri ka folur vetë… Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #PriveTV #Onima #DafinaZeqiri #DJGeek

Ndahen Dafina dhe DJ Geek, kjo është arsyeja - Prive TV

 Před měsícem

 Dafina dhe DJ Geek i japin fund lidhjes së shkurtër mes tyre. Por cilat ishin arsyet? Dafina Zeqiri ka folur vetë… Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #PriveTV #Onima #DafinaZeqiri #DJGeek

Promo - PRIVE - 25.04.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 25.04.2020

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Dhuratat e Sinanit për ditëlindjen e Andrrës në karantinë - Prive TV

 Dhuratat e Sinanit për ditëlindjen e Andrrës në karantinë Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al @Prive TV @ONIMA #Prive

Dhuratat e Sinanit për ditëlindjen e Andrrës në karantinë - Prive TV

 Před měsícem

 Dhuratat e Sinanit për ditëlindjen e Andrrës në karantinë Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al @Prive TV @ONIMA #Prive

Fytyrat publike që u martuan me të huaj - Prive TV

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Fytyrat publike që u martuan me të huaj - Prive TV

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekondat pa cenzurë

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekondat pa cenzurë

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Pusho në paqe Violeta Rexhepagiqi

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Pusho në paqe Violeta Rexhepagiqi

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Dhurata Dora nuk ndalet as në karantinë

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Dhurata Dora nuk ndalet as në karantinë

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Dy anët e medaljes së klipit të ri nga Mbresa

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Dy anët e medaljes së klipit të ri nga Mbresa

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Anxhelina rikthehet pas pandemisë

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Anxhelina rikthehet pas pandemisë

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve: Learta Jakupi

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve: Learta Jakupi

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Shkurte Gashi e vetme në gjendjen alarmante

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Shkurte Gashi e vetme në gjendjen alarmante

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gabimet e Libertës gjatë xhirimeve

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gabimet e Libertës gjatë xhirimeve

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Prive - Episodi i plotë - 18.04.2020

 Të ftuar përmes lidhjeve nga distanca: Dhurata Dora, Anxhelina, Learta Jakupi, Shkurte Gashi, Mbresa Prive - Episodi i plotë - 18.04.2020 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #Prive #Onima

Prive - Episodi i plotë - 18.04.2020

 Před měsícem

 Të ftuar përmes lidhjeve nga distanca: Dhurata Dora, Anxhelina, Learta Jakupi, Shkurte Gashi, Mbresa Prive - Episodi i plotë - 18.04.2020 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #Prive #Onima

PRIVE PROMO 18.04.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

PRIVE PROMO 18.04.2020

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

10 çiftet e famshme shqiptare me diferencë moshe - Prive TV

 Lista me 10 çiftet e famshme shqiptare të cilët dallimi në moshë nuk i pengoi për lidhjet e tyre. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

10 çiftet e famshme shqiptare me diferencë moshe - Prive TV

 Před měsícem

 Lista me 10 çiftet e famshme shqiptare të cilët dallimi në moshë nuk i pengoi për lidhjet e tyre. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Sekreti i Sellmës për largimin e akneve në kushte shtëpie - Prive TV

 Maskat e Sellmës për largimin e akneve mund t'i bëni edhe ju në kushte shtëpie. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Sekreti i Sellmës për largimin e akneve në kushte shtëpie - Prive TV

 Před měsícem

 Maskat e Sellmës për largimin e akneve mund t'i bëni edhe ju në kushte shtëpie. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kjo është vila e familjes Fejzullahu në Brezovicë - Prive TV

 Sabri, Ermal e Ariana Fejzullahu bashkë me fëmijët po kalojnë karantinën në Brezovicë. Por cila është vila e familjes? Prive ju sjell pamjet e përmbledhura. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #privetv #onima #ermalfejzullahu

Kjo është vila e familjes Fejzullahu në Brezovicë - Prive TV

 Před měsícem

 Sabri, Ermal e Ariana Fejzullahu bashkë me fëmijët po kalojnë karantinën në Brezovicë. Por cila është vila e familjes? Prive ju sjell pamjet e përmbledhura. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #privetv #onima #ermalfejzullahu

Një ditë në karantinën e Jonida Maliqit

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Një ditë në karantinën e Jonida Maliqit

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Vetëizolimi i Afrona Dikës

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Vetëizolimi i Afrona Dikës

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Angela Martinin

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve me Angela Martinin

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda: Haxhi Krasniqi

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda: Haxhi Krasniqi

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Prive Tok me Teutën dhe Adonisin

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Prive Tok me Teutën dhe Adonisin

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Shkurte Fejza e Gresa Behluli brenda lagjes, por në shtëpi të ndryshme

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Shkurte Fejza e Gresa Behluli brenda lagjes, por në shtëpi të ndryshme

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gabimet e Libertës në Prive

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gabimet e Libertës në Prive

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Prive - Episodi i plotë - 11.04.2020

 Të ftuar: Shkurte Fejza, Gresa Behluli, Teuta Krasniqi, Adonis Morina, Angela Martini, Afrona Dika, Jonida Maliqi dhe Robin Krasniqi. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #Prive #Onima #staywithme

Prive - Episodi i plotë - 11.04.2020

 Před měsícem

 Të ftuar: Shkurte Fejza, Gresa Behluli, Teuta Krasniqi, Adonis Morina, Angela Martini, Afrona Dika, Jonida Maliqi dhe Robin Krasniqi. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #Prive #Onima #staywithme

Kresha dhe Erzina së shpejti prindër, pritja e ëmbël drejt fundit - Prive TV

 Pas dasmës, pak dëgjuam nga Kresha dhe Erzina por duket se pritja e ëmbël e bashkëshortes së reperit është drejt fundit. Prive.al ju sjell pamje ekskluzive. ONIMA - smarturl.it/ONIMA Prive Tv - Kresha dhe Erzina së shpejti prindër, pritja e ëmbël drejt fundit! Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #Onima #PriveTv #covid19

Kresha dhe Erzina së shpejti prindër, pritja e ëmbël drejt fundit - Prive TV

 Před měsícem

 Pas dasmës, pak dëgjuam nga Kresha dhe Erzina por duket se pritja e ëmbël e bashkëshortes së reperit është drejt fundit. Prive.al ju sjell pamje ekskluzive. ONIMA - smarturl.it/ONIMA Prive Tv - Kresha dhe Erzina së shpejti prindër, pritja e ëmbël drejt fundit! Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #Onima #PriveTv #covid19

Noizy vs Fero: Historia e përplasjeve në distancë - Prive TV

 Si nisën thumbimet në distancë nga dy reperët Noizy e Fero? ONIMA - smarturl.it/ONIMA Prive Tv - Noizy vs Fero: Historia e përplasjeve në distancë Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Noizy vs Fero: Historia e përplasjeve në distancë - Prive TV

 Před měsícem

 Si nisën thumbimet në distancë nga dy reperët Noizy e Fero? ONIMA - smarturl.it/ONIMA Prive Tv - Noizy vs Fero: Historia e përplasjeve në distancë Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 11.04.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 11.04.2020

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Retro Privé - Butrini Imeri

 Prive Retro- Butrini Imeri Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Retro Privé - Butrini Imeri

 Před měsícem

 Prive Retro- Butrini Imeri Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Dalin fotot e kurorëzimit të Gold AG - Prive TV

 Martesa në fshehtësi e Gold AG. Kush e kurorëzoi reperin? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #privetv #goldag

Dalin fotot e kurorëzimit të Gold AG - Prive TV

 Před měsícem

 Martesa në fshehtësi e Gold AG. Kush e kurorëzoi reperin? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #privetv #goldag

Detajet e lidhjes së Xherdanit e Dhuratës! - Prive TV

 Prive TV - Detajet e lidhjes së Xherdanit e Dhuratës! Prive zbuloi të Shtunën se arsyeja prapa udhëtimeve të shpeshta të Dhurata Ahmetaj në Britani të Madhe është Xherdan Shaqiri. Por që sa janë në lidhje çifti i sapozbuluar i estradës dhe si janë njohur? Zbulojeni në këtë material të www.prive.al #xherdanshaqiri #dhurataahmetaj #fcliverpool Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Detajet e lidhjes së Xherdanit e Dhuratës! - Prive TV

 Před měsícem

 Prive TV - Detajet e lidhjes së Xherdanit e Dhuratës! Prive zbuloi të Shtunën se arsyeja prapa udhëtimeve të shpeshta të Dhurata Ahmetaj në Britani të Madhe është Xherdan Shaqiri. Por që sa janë në lidhje çifti i sapozbuluar i estradës dhe si janë njohur? Zbulojeni në këtë material të www.prive.al #xherdanshaqiri #dhurataahmetaj #fcliverpool Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

'Përplasjet' e Remzie Osmanit me komentuesit në rrjete sociale - Prive TV

 Këngëtarja Remzie Osmani ka dëshmuar sërish së fundmi se nuk i përton replikave me ndjekësit në Facebook e Instagram. Por cilat janë dy prej ‘përplasjeve’ më epike? Vizitoni portalin tonë www.prive.al për të gjitha të rejat nga shoubizi. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

'Përplasjet' e Remzie Osmanit me komentuesit në rrjete sociale - Prive TV

 Před měsícem

 Këngëtarja Remzie Osmani ka dëshmuar sërish së fundmi se nuk i përton replikave me ndjekësit në Facebook e Instagram. Por cilat janë dy prej ‘përplasjeve’ më epike? Vizitoni portalin tonë www.prive.al për të gjitha të rejat nga shoubizi. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gurët me efekte çudibërëse për lëkurën // Liberté Vlog

 #jaderoller #beautytips #skincare #skincareroutine Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Gurët me efekte çudibërëse për lëkurën // Liberté Vlog

 Před měsícem

 #jaderoller #beautytips #skincare #skincareroutine Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Tre filmat turk që po përlotin botën - Prive TV

 Tre filma turk në Netflix po përlotin botën. Cilët janë ata dhe çfarë histori trajtojnë? ONIMA - smarturl.it/ONIMA Prive TV - Tre filmat turk që po përlotin botën Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #netflix #turkishmovies #annem #ayla #miracleincellno7 #privetv #onima

Tre filmat turk që po përlotin botën - Prive TV

 Před měsícem

 Tre filma turk në Netflix po përlotin botën. Cilët janë ata dhe çfarë histori trajtojnë? ONIMA - smarturl.it/ONIMA Prive TV - Tre filmat turk që po përlotin botën Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al #netflix #turkishmovies #annem #ayla #miracleincellno7 #privetv #onima

Përditshmëria e Jonida Vokshit

 Aktorja e prezantuesja Jonida Vokshi që për pak muaj pritet të bëhet nënë për herë të parë vjen në një intervistë për Prive. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Përditshmëria e Jonida Vokshit

 Před měsícem

 Aktorja e prezantuesja Jonida Vokshi që për pak muaj pritet të bëhet nënë për herë të parë vjen në një intervistë për Prive. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Në karantinën e Mimoza Shkodrës

 Cilat janë të rejat nga këngëtarja Mimoza Shkodra? Si po i kalon ditët e izolimit në Zvicër? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Në karantinën e Mimoza Shkodrës

 Před měsícem

 Cilat janë të rejat nga këngëtarja Mimoza Shkodra? Si po i kalon ditët e izolimit në Zvicër? Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve: Adelina Tahiri

 Pyetjeve të fansave në Instagramin e Prive këtë javë i është përgjigjur këngëtarja e njohur nga Shkupi, Adelina Tahiri. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Kutia e pyetjeve: Adelina Tahiri

 Před měsícem

 Pyetjeve të fansave në Instagramin e Prive këtë javë i është përgjigjur këngëtarja e njohur nga Shkupi, Adelina Tahiri. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Të pathënat e javës 04 04 2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Të pathënat e javës 04 04 2020

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda: Ganimete Abazi

 Këngëtarja Ganimete Abazi - Ganja zbulon shumë për pak sekonda në intervistën më provokative të Prive Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

60 sekonda: Ganimete Abazi

 Před měsícem

 Këngëtarja Ganimete Abazi - Ganja zbulon shumë për pak sekonda në intervistën më provokative të Prive Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

PriveTok me Diellza Kolgecin dhe Fisnik Rugovën

 Ikona e bukurisë Diellza Kolgeci vjen në një material të përbashkët nga karantina me partnerin, Fisnik Rugova, një ndër paraqitjet e rralla të çiftit. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

PriveTok me Diellza Kolgecin dhe Fisnik Rugovën

 Před měsícem

 Ikona e bukurisë Diellza Kolgeci vjen në një material të përbashkët nga karantina me partnerin, Fisnik Rugova, një ndër paraqitjet e rralla të çiftit. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Detajet e albumit të parë të Kidës

 Kida, protagoniste në Prive nga shtëpia për të na treguar planet e albumit të saj të parë, të cilat nuk janë ndalur përkundër situatës së pandemisë. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Detajet e albumit të parë të Kidës

 Před měsícem

 Kida, protagoniste në Prive nga shtëpia për të na treguar planet e albumit të saj të parë, të cilat nuk janë ndalur përkundër situatës së pandemisë. Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Ledri nuk e fsheh më Sarën - Prive TV

 Ledri Vula dhe Sara Hoxha konfirmojnë më në fund lidhjen e tyre. Vizitoni portalin tonë www.prive.al për të gjitha të rejat nga showbizi shqiptar dhe jo vetëm. ONIMA - smarturl.it/ONIMA Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Ledri nuk e fsheh më Sarën - Prive TV

 Před měsícem

 Ledri Vula dhe Sara Hoxha konfirmojnë më në fund lidhjen e tyre. Vizitoni portalin tonë www.prive.al për të gjitha të rejat nga showbizi shqiptar dhe jo vetëm. ONIMA - smarturl.it/ONIMA Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Retro Privé: Tuna ka primare Tianin & Patrisin

 ONIMA - smarturl.it/ONIMA Retro Privé: Tuna ka primare Tianin & Patrisin Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Retro Privé: Tuna ka primare Tianin & Patrisin

 Před 2 měsíci

 ONIMA - smarturl.it/ONIMA Retro Privé: Tuna ka primare Tianin & Patrisin Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 04.04.2020

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Promo - PRIVE - 04.04.2020

 Před měsícem

 Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Retro Privé: Gjërat që nuk i keni ditur për Kallashin

 ONIMA - smarturl.it/ONIMA Retro Privé: Gjërat që nuk i keni ditur për Kallashin Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Retro Privé: Gjërat që nuk i keni ditur për Kallashin

 Před 2 měsíci

 ONIMA - smarturl.it/ONIMA Retro Privé: Gjërat që nuk i keni ditur për Kallashin Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Retro Privé: Deklarata e parë e Angela Martinit për raportin me tashmë bashkëshortin e saj

 ONIMA - smarturl.it/ONIMA Retro Privé: Deklarata e parë e Angela Martinit për raportin me tashmë bashkëshortin e saj Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Retro Privé: Deklarata e parë e Angela Martinit për raportin me tashmë bashkëshortin e saj

 Před 2 měsíci

 ONIMA - smarturl.it/ONIMA Retro Privé: Deklarata e parë e Angela Martinit për raportin me tashmë bashkëshortin e saj Ndiqni PRIVE: Web: prive.al/ FB: facebook.com/PriveTVShow Twitter: twitter.com/PriveKlanKosova Instagram:instagram.com/prive.al

Komentáře